(infooglasi.rs)

DONJI VEŠ

Reklamiranje firme Bonds i proizvoda bokserica: visoke bokserice i niske farke protiv pantalona – MUŠKI DONJI VEŠFirma Bonds je proizvođač odeće: muške, ženske i dečije kao i donjeg veša, sedište firme Bonds je u Wentworthville-u, New South Wales, Australia, web sajt firme je

Bokserice su deo donjeg veša, kratki šorts ili kratke gaćice i obično ih nose muškarci a kako im i samo ime kaže dobile su ime po kratkim pantalonama koje su bokseri nosili za vreme boks meča 1944 god.

Bonds firma je reklamiranje proizvoda bokserica usmerila ka 3 mladića koji ih nose u skladu sa najnovijim svetskim modnim trendovima za mlađu populaciju.

3 mladića u ovom reklamiranju donjeg veša firme Bonds šetaju se po ulici, druže se, razmenjuju emocije, teraju brigu na veselje, šegače se, ćaskaju između sebe i nose svoje farmerice malkice više spuštene ispod pojasa a bokserice nose malkice više podignute.

Bokserice koje su deo donjeg veša ne bi trebalo da se vide kao u ovom reklamiranju firme Bonds, one se mnogo brže prljaju i tako prljave mogu biti odvratne nekome ko ih gleda, bokserice su i deo intime svakog muškarca pa bi trebale biti sakrivene ispod farmerica a intimu bi trebalo da vide samo odabrane osobe.

Takvim nošenjem bokser gaćica mladići su trendi što se ono kaže u običnom govoru, izlažući pogledima svoje bokserice mladići pokazuju javnosti svoju individualnost jer noseći određeni dizajn, šablon ili šaru na boksericama drugim osobama poručuju svoje seksualne sklonosti i afinitete baš kao u ovom reklamiranju proizvoda Bonds bokserica sve je odmah na tacni i na izvolte.

Noseći nisko spuštene farmerice u ovom reklamiranju firme Bonds mladići poručuju da fali samo još malo i same će da spadnu i odmah su spremni da vode ljubav, poručuju da su stalno spremni na seks, ima se malo godina može se, kao da jedva čekaju prvu priliku za okršaj stalno podstiču poglede privlačeći ih, peckajući ih, stimulišući ih i stvarajući naelektrisanu seksualnu atmosferu u vazduhu što se ono kaže otvoreni su za seks.

Kao što vidimo u ovom reklamiranju proizvoda Bonds bokserica ispred kafea na ćošku sede u baštici isto 3 muškarca ali starija u poodmaklim godinama, oni nose klasične pantalone, njihove pantalone su malkice više podignute iznad pojasa, praktično su na polovini trbuva a dekici koji sedi u sredini prekrivaju ceo stomak i malkice čak zahvataju i grudni koš verovatno više i nije mogao da ih podigne jer su plitke, svaki od dekica nosi kaiš poprilično stegnut oko stomaka.

Po načinu kako stariji muškarci visoko nose pantalone u ovom reklamiranju firme Bonds može se zaključiti da nemaju nameru da pokažu svoje gaće i da su čak u panici bojeći se da ih pokažu jer su kaiševi jako stegnuti oko trbuva a i pantalone su jako visoko na stomaku tako da ako bi se kojim slučajem kaiš i pokidao ili otkopčao trebalo bi jako dugo vremena da pantalone spadnu pa bi imali vremena sasvim dovoljno da ih uhvate i zadrže od padanja.

Takođe se može zaključiti iz ovog reklamiranja proizvoda Bonds bokserica da starijim muškarcima i nije baš mnogo stalo do seksa, kao da ih je prošla volja za seksom jer su pantalone visoko na stomaku čvrsto stegnute na trbuvu i vidi se da ne prate nanovije seksi modne trendove što se ono kaže kao da su zatvoreni za seks.

Ciljna grupa ovog reklamiranja firme Bonds su muškarci mlađe generacije kojima je stalo do seksa, koji vole da su u trendu i koji vole da nose bokserice sa posebnim motivima i bojama kako bi pokazali javnosti svoje sklonosti i lako i brzo pronašli novog seksualnog partnera ili drugara sa istom dekoracijom i bojom bokserica.

Ovo reklamiranje proizvoda Bonds bokserica je oblačenje mladih protiv starih ali i obrnuto jer se može videti ponašanje u susretu ispred kafea mlađe i starije generacije i jedni i drugi se slatko od srca i to iz dubine duše smeju drugima.

Stariji se smeju mladićima u ovom reklamiranju firme Bonds odmahujući glavama levo i desno i tresući se od smeha celim telom jer se mladićima vide gaće a i pantalnone samo što im nisu spale pri svakom sledećem koraku a mladići se smeju starijima jer kao da su sa pantalonama zakopčani do grla preciznije do pola trbuva pa čak i više.

Firma Bonds je reklamiranje bokserica prikazala kroz ponašanje i nošenje pantalona i bokserica različitih generacija i to kroz šaljive scene koje imaju svoju stvarnu osnovu u realnosti humor na račun jaza različitih generacija.

Kao što vidimo u ovom reklamiranju firme Bonds na vrhu bokserica koje mladići nose na traci za stezanje se nalaze karakteristična slova Bonds firme a na kraju video snimka su takva ista karakteristična slova koja predstavljaju i logo znak, ispod je naziv modela boxerica “Nove bokserice” a u donjem redu je i naziv web sajta www.bonds.com.au Bonds firme.

Ovakvo modno reklamiranje firme Bonds i proizvoda bokserica možda nije privuklo pažnju velikog broja šetača pored kafea ali je zato veliki broj posetilaca sajtova video ovo reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na društvene mreže i deljeno među prijateljima.

source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Яндекс.Метрика