(infooglasi.rs)

ŠORTSEVI I BERMUDE

Magnum Assault Tactical 5.0 Patike za brze reakcije! – MUŠKI ŠORTCEVIMagnum Assault Tactical 5.0 Patike za brze reakcije!
Neverovatno udobna i lagana obuća za muškarce i žene. Izdrađene od frhunskih materijla što ih čini veoma izdržljivim i laganim, pružaju vodootpornost i neuporedivu podršku za zglobove pri kretanju po neravnim terenima. Fleksibilna konstrukcija stopala i oslonac za zglobove čine ove patike idealnim za sve one koji trebaju brzo reagovati. Čvrsta ghillie čipka i zatvorene kuke omogućavaju sigurno postavljanje, dok meka obloga odvaja vlagu sa stopala. Pod nogama, ove lagane patike za maksimalana opterećenja su neverovatno udobne sa uloškom za od memoriske pene, ortholit Impressions i uloškom za ublažavanje udara. Izdržljivi đon od karbonske gume sa višesmernim ušicama omogućava maksimalno prianjanje na podlogu i maksimalno sprečavanje proklizavanja. Idealan izbor za policiju, vojsku, službe obezebeđenja,…drugo osoblje koje zahteva, prozračnu, laganu, a ujedno maksimalno izderžljivu obuću za velika opterećenja prilikom dugog nošenja.
Proizvođač: Magnum
Oznaka proizvođača: M801527-021
Cena; 100e, veličine od 41 do 48, dostupne u crnoj i bež boji
Za veće nabavke odobravamo rabate, mogućnost plaćanja u vise mesečnih rata!
Namenska obuća, Magnum evoluirala je iz Hi-Tec Sports, proizvođača sportske obuće koju je 1974. osnovao Frank van Vezel. Frenkova ljubav prema sportu navela ga je da izgradi inovativnu, laganu i trenutno udobnu sportsku obuću. Iz ove tehnologije dalje se razvija proizvodnja namenske obuće, Magnum.
Prva Magnum-ova čizma rođena je 1982. godine, direktnim zahtevom FBI-ovog centra za obuku. Zahtev, lagane, atletske i udobne taktičke čizme.
Obuća Magnum se danas prodaje u preko 100 zemalja širom sveta. Prvi izbor obuće za vojsku, policiju, službe obezbeđenja, Hitnu pomoć, protivpožarnu, bezbednosnu, zdravstvenu zaštitu i usluge, građevinarstvo i industriju
Army Shop, MMOC, najveći je prodavac proizvođača, MAGNUM,, u našem najvećem prodajnom salonu u Srbiji, možete pronaći više od 5.000 različitih proizvoda i direktno ih kupiti sa našeg lagera. Asortiman je raznolik i vrhunskog kvaliteta. Opremu, poput kompasa, noževa, šatora, vreća za spavanje, ruksaka, rančeva pribora za jelo , upaljača, opreme za preživljavanje, posuđa za kampiranje i još mnogo toga. Nudimo čitav asortiman odeće, od majica, pantalona, pulovera, jakni, naglavne opreme, cipela itd. Originalna vojna oprema se takođe može naći; nove stavke se dodaju svake nedelje. Oprema iz Nemačke, Austrije, Poljske, Češke, Slovačke, Italije, Srbije, Rusije, Švedske, … Druga oblast na koju smo se fokusirali je opremanje zaštitnih kompanija i obezbeđenja.
Detaljinu ponudu pogledajte na našem sajtu, www.mmoc.rs, za svakodnevne informacije o ponudi i akcijama instalirajte aplikaciju, MMOC ili provedite jedan dan sa našim profesionalnim prodavcima u najvećem Army Shop-u u Srbiji na adresi, Zrenjeninski put 94, Beograd, kontakt telefoni, Tel: +381 63 326 326, +381 11 2710 005. Možete nas pratiti i na društvenim mrežama ili youtube kanalu, hvala!
#mmoc #army_shop #security #magnum # magnum_assault_tactical #taktička_obuća #mission #vojska_srbije #vojna_oprema #lov #ribolov #kampovanje #planinarenje #sort #odeća #obuća #pancir #sprej #meta #ličnazaštita #security #obezbeđenje

source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Яндекс.Метрика