(infooglasi.rs)

KUPAĆE GAĆE

Dnevnik – Domaći muški modeli – MUŠKI KUPAĆINajpoželjniji domaći muški modeli otkrili su nam prednosti i nedostatke rada u svijetu manekenstva, koliko zarađuju pozirajući katkad i prilično razodjeveni te zašto ih komplimentima češće časte muškarci nego žene.
Dame, oprez! Ubrzan rad srca i povišen krvni tlak moguće su nuspojave gledanja ove reportaže. Predstavljamo vam domaće muške modele koji poput magneta privlače poglede. Iako se tako čini, svijet modelinga ipak nije samo zabava! Zahtjeva predan rad!
‘Ljudi uopće ne bi virovali da to uopće nije tako jednostavno, vi se dižete kad oni kažu, u 7h, 8h, cijeli dan idete po castinzima, po raznoraznim tim snimanjima’, rekao je Tonči Tomić maneken i model.

if you dont like or you are offended by some of my videos please let me know first and send me a message! If necessary i would gladly remove the video!

‘Mora biti napetosti, ovaj modeling je kao i sport. Natječeš se da budeš najbolji, da budeš u vrhu. Uvijek ima napetosti, neka doza ljubomore’, tvrdi Dino Kramar model.
Svoje pločice, talent zavođenja pogledom i skladan hod ovi su dečki itekako unovčili.
‘U manekenstvu i modelingu to vam je srića, čista srića, da budete u pravo vrijeme na pravom mjestu da vas vidi prava osoba koja će se zauzeti za to što oni traže’, rekao je Tonči.

source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Яндекс.Метрика